Skip to navigation Skip to content Skip to footer

Concordia vs C.W. Post (Mar 06, 2010)

 
Box Score
 

2010 East Coast Conference Baseball
Concordia vs C.W. Post
Mar 06, 2010 at Boca Raton, Fla. (Lynn University Fld.)

Concordia 7

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ROTH ss 
CARNACCHIO cf 
WALSH dh 
VASKAS rf 
  GONZALEZ rf 
CONWAY c 
REYES 3b 
PERLLESHI 2b 
SCIACCHITANO lf 
O'CONNELL 1b  12 
GELORMIO p 
  HORSHAM p 
  DENYSSENKO p 
Totals  28  27  16 
  

C.W. Post 5 (1-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Graczyk, Z. cf 
Bonin, B. ss 
Callaghan, M rf 
Corona, A. 1b 
Chenicek, K. 3b 
Compito, N. dh 
  Anderson, B. ph/dh 
  Amenti, J. pr 
Orefice, S. c 
Dean, K. lf 
McKay, C. 2b 
Czerniawski p 
  Kapson, M. p 
  Behar, M. p 
  Saldana, B. p 
  Budkevics, P p 
Totals  35  27  14  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Concordia........... 000 041 002 -  7  6  2
C.W. Post........... 100 100 120 -  5  9  1
-------------------------------------------
E - REYES; PERLLESHI; Chenicek, K.. DP - CWPB 2. LOB - CCNYBB10 9; CWPB 11. 2B - CONWAY; Graczyk, Z.; Callaghan, M. 3B - SCIACCHITANO; Bonin, B.. HBP - CARNACCHIO 2; WALSH; VASKAS; CONWAY; REYES; PERLLESHI; Graczyk, Z. 2. SH - CARNACCHIO; Compito, N.; McKay, C.. SB - ROTH; CARNACCHIO; CONWAY; Callaghan, M. CS - SCIACCHITANO.

Concordia   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GELORMIO   6.2  26  32  12 
HORSHAM   0.2 
DENYSSENKO W  1.2 
  
C.W. Post   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Czerniawski   5.0  15  24 
Kapson, M.   2.0 
Behar, M.   1.0 
Saldana, B. L,0-1  0.1 
Budkevics, P   0.2 

Win - DENYSSENKO. Loss - Saldana, B.. Save - None. WP - GELORMIO 3; Czerniawski. HBP - by Czerniawski (CARNACCHIO); by GELORMIO (Graczyk, Z.); by Czerniawski (PERLLESHI); by Czerniawski (CARNACCHIO); by Czerniawski (VASKAS); by Czerniawski (WALSH); by HORSHAM (Graczyk, Z.); by Budkevics, P (CONWAY); by Budkevics, P (REYES). PB - Orefice, S..

Umpires -
Start: 10 a.m. Time: 3:15 Attendance: 72
Weather: sunny and 75 degrees

 
Play-by-Play
 

2010 East Coast Conference Baseball
Concordia vs C.W. Post
Mar 06, 2010 at Boca Raton, Fla. (Lynn University Fld.)

Concordia starters: 3/ss ROTH; 24/cf CARNACCHIO; 7/dh WALSH; 21/rf VASKAS; 8/c CONWAY; 18/3b REYES; 5/2b PERLLESHI; 12/lf SCIACCHITANO; 22/1b O'CONNELL; 26/p GELORMIO;

C.W. Post starters: 1/cf Graczyk, Z.; 24/ss Bonin, B.; 26/rf Callaghan, M; 29/1b Corona, A.; 33/3b Chenicek, K.; 13/dh Compito, N.; 35/c Orefice, S.; 4/lf Dean, K.; 5/2b McKay, C.; 16/p Czerniawski;

Concordia 1st - ROTH walked. ROTH stole second. ROTH advanced to third on a passed ball. CARNACCHIO hit by pitch. WALSH struck out swinging. CARNACCHIO stole second. VASKAS reached on a fielder's choice; CARNACCHIO advanced to third; ROTH out at home ss to c. CONWAY struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

C.W. Post 1st - Graczyk, Z. hit by pitch. Bonin, B. tripled to center field, RBI; Graczyk, Z. scored. Callaghan, M reached on a fielder's choice; Bonin, B. out at home ss to c. Corona, A. flied out to lf. Callaghan, M stole second. Chenicek, K. struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 2nd - REYES struck out swinging. PERLLESHI hit by pitch. SCIACCHITANO grounded into double play 2b to ss to 1b; PERLLESHI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

C.W. Post 2nd - Compito, N. grounded out to 3b. Orefice, S. struck out swinging. Dean, K. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Concordia 3rd - O'CONNELL singled to pitcher, bunt. ROTH walked; O'CONNELL advanced to second. ROTH advanced to second; O'CONNELL out at third p to 2b to 3b, picked off. CARNACCHIO hit by pitch. WALSH struck out swinging. VASKAS hit by pitch; CARNACCHIO advanced to second; ROTH advanced to third. CONWAY lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

C.W. Post 3rd - McKay, C. grounded out to 2b. Graczyk, Z. grounded out to ss. Bonin, B. singled to right field. Callaghan, M doubled to left field; Bonin, B. advanced to third. Corona, A. grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Concordia 4th - REYES lined out to cf. PERLLESHI walked. SCIACCHITANO reached on a fielder's choice; PERLLESHI out at second 2b to ss. SCIACCHITANO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

C.W. Post 4th - Chenicek, K. walked. Compito, N. grounded out to p, SAC, bunt; Chenicek, K. advanced to second. Chenicek, K. advanced to third on a wild pitch. Orefice, S. grounded out to 3b. Dean, K. singled through the left side, RBI; Chenicek, K. scored. McKay, C. grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 5th - O'CONNELL singled to left field. ROTH walked; O'CONNELL advanced to second. CARNACCHIO reached on a fielder's choice; ROTH advanced to second; O'CONNELL out at third ss to 3b. WALSH hit by pitch; CARNACCHIO advanced to second; ROTH advanced to third. VASKAS grounded out to 3b, RBI; WALSH advanced to second; CARNACCHIO advanced to third; ROTH scored. CONWAY doubled to left field, 2 RBI; WALSH scored; CARNACCHIO scored. CONWAY stole third. CONWAY scored on a wild pitch. REYES struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

C.W. Post 5th - GONZALEZ to rf for VASKAS. Graczyk, Z. doubled to right center. Bonin, B. reached on a fielder's choice; Graczyk, Z. out at second ss to 2b. Bonin, B. advanced to second on a wild pitch. Callaghan, M grounded out to 2b; Bonin, B. advanced to third. Corona, A. struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Concordia 6th - Kapson, M. to p for Czerniawski. PERLLESHI lined out to rf. SCIACCHITANO tripled to right center. O'CONNELL reached on an error by 3b; SCIACCHITANO scored, unearned. ROTH grounded into double play 2b to ss to 1b; O'CONNELL out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

C.W. Post 6th - Chenicek, K. struck out looking. Compito, N. reached on a fielding error by 3b. Orefice, S. grounded out to 3b; Compito, N. advanced to second. Dean, K. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Concordia 7th - CARNACCHIO flied out to lf. WALSH popped up to 1b. GONZALEZ flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

C.W. Post 7th - McKay, C. walked. McKay, C. advanced to second on a wild pitch. Graczyk, Z. walked. Bonin, B. popped up to 1b, bunt. Callaghan, M singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; Graczyk, Z. advanced to third; McKay, C. scored. Corona, A. grounded out to 3b. Chenicek, K. walked. Anderson, B. pinch hit for Compito, N.. HORSHAM to p for GELORMIO. Anderson, B. flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Concordia 8th - Behar, M. to p for Kapson, M.. CONWAY flied out to lf. REYES walked. PERLLESHI walked; REYES advanced to second. SCIACCHITANO lined out to rf; PERLLESHI out at first rf to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

C.W. Post 8th - Anderson, B. to dh. Orefice, S. singled to left field. Dean, K. singled to center field; Orefice, S. advanced to second. McKay, C. out at first p to 2b, SAC, bunt; Dean, K. advanced to second; Orefice, S. advanced to third. Graczyk, Z. hit by pitch. DENYSSENKO to p for HORSHAM. Bonin, B. reached on a throwing error by 2b; Graczyk, Z. out at second ss to 2b; Dean, K. scored, unearned; Orefice, S. scored, unearned. Callaghan, M flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Concordia 9th - Saldana, B. to p for Behar, M.. O'CONNELL singled to right center. ROTH walked; O'CONNELL advanced to second. CARNACCHIO grounded out to 3b, SAC, bunt; ROTH advanced to second; O'CONNELL advanced to third. Budkevics, P to p for Saldana, B.. WALSH singled to right center, 2 RBI; ROTH scored; O'CONNELL scored. GONZALEZ struck out looking. CONWAY hit by pitch; WALSH advanced to second. REYES hit by pitch; CONWAY advanced to second; WALSH advanced to third. PERLLESHI reached on a fielder's choice; REYES out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

C.W. Post 9th - Corona, A. flied out to rf. Chenicek, K. grounded out to 2b. Anderson, B. singled to left field. Amenti, J. pinch ran for Anderson, B.. Orefice, S. reached on a fielder's choice; Amenti, J. out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

609 Route 109 Suite 2D West Babylon, NY 11704 Phone: 631-372-0332