Skip to navigation Skip to content Skip to footer

Queens College vs Georgian Court (Apr 11, 2010)

 
Box Score
 

2010 East Coast Conference Softball
Queens College at Georgian Court
Apr 11, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Queens College 8 (10-19)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Stallone cf 
Genova 2b 
Miracco rf 
CarboneC c 
Pennolino lf 
Mancusi 1b 
Koumou 3b 
Dorato dh 
  Drago pr 
Rini ss 
Sanders p 
  CarboneJ p 
  Coan p 
Totals  37  12  18  10 
  

Georgian Court 11 (24-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, J. cf 
GAROFALO, S. 2b 
RUCH, R. 1b 
HULL, B. dh 
  NIRO, A. pr 
CUTLER, K. 3b 
TARTAGLIA, J ss 
BROSSOIE, D. c 
LONG, C. lf 
DePALMA, M. rf 
SANSEVERA, D p 
Totals  27  11  13  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Queens College...... 001 250 0 -  8 12  1
Georgian Court...... 052 301 X - 11 13  4
-----------------------------------------
E - CarboneC; GAROFALO, S.; RUCH, R.; CUTLER, K.; TARTAGLIA, J. LOB - QUEENS 10; GCU 6. 2B - Koumou; Dorato 2; COMISKEY, J.; HULL, B.; BROSSOIE, D.; LONG, C.. HBP - BROSSOIE, D.. SF - HULL, B.; LONG, C.. SB - GAROFALO, S.; RUCH, R. 2.

Queens College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sanders L  2.0  11  14 
CarboneJ   3.1  14  18 
Coan   0.2 
  
Georgian Court   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, D   2.0 
HULL, B. W,6-2  5.0  10  28  30  10 

Win - HULL, B. (6-2). Loss - Sanders (). Save - None. WP - CarboneJ. HBP - by CarboneJ (BROSSOIE, D.).

Umpires -
Start: 1:34 PM Time: 2:07 Attendance: 87
Weather: 73 degrees, sunny

 
Play-by-Play
 

2010 East Coast Conference Softball
Queens College at Georgian Court
Apr 11, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Queens College starters: 1/cf Stallone; 2/2b Genova; 11/rf Miracco; 3/c CarboneC; 0/lf Pennolino; 4/1b Mancusi; 17/3b Koumou; 25/dh Dorato; 14/ss Rini; 10/p Sanders;

Georgian Court starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/2b GAROFALO, S.; 2/1b RUCH, R.; 23/dh HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 14/ss TARTAGLIA, J; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 6/rf DePALMA, M.; 77/p SANSEVERA, D;

Queens College 1st - Stallone struck out swinging. Genova singled to right field. Miracco grounded out to 3b; Genova advanced to second. CarboneC popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 1st - COMISKEY, J. struck out looking. GAROFALO, S. flied out to cf. RUCH, R. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens College 2nd - Pennolino struck out swinging. Mancusi reached on an error by 2b. Koumou popped up to 2b. Dorato doubled to right center; Mancusi advanced to third. Rini grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Georgian Court 2nd - HULL, B. walked. CUTLER, K. struck out swinging. TARTAGLIA, J walked; HULL, B. advanced to second. BROSSOIE, D. doubled to left center, advanced to third, 2 RBI; TARTAGLIA, J scored; HULL, B. scored. LONG, C. doubled to right center, RBI; BROSSOIE, D. scored. DePALMA, M. flied out to cf; LONG, C. advanced to third. COMISKEY, J. doubled to left center, RBI; LONG, C. scored. GAROFALO, S. singled to left field, out at second lf to 3b to 1b to 2b, RBI; COMISKEY, J. scored. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens College 3rd - HULL, B. to p. / for SANSEVERA, D. Stallone singled to third base. Genova singled to left field; Stallone advanced to second. Miracco reached on a fielder's choice; Genova out at second 2b to ss; Stallone advanced to third. CarboneC reached on a fielder's choice, RBI; Miracco out at second 2b to ss; Stallone scored. Pennolino grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 3rd - RUCH, R. walked. RUCH, R. stole second. HULL, B. doubled to left center, RBI; RUCH, R. scored. CUTLER, K. singled to shortstop. CarboneJ to p for Sanders. TARTAGLIA, J struck out swinging. BROSSOIE, D. singled to left field; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. LONG, C. flied out to lf, SF, RBI; BROSSOIE, D. advanced to second; CUTLER, K. out at second lf to 3b to ss; HULL, B. scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Queens College 4th - Mancusi grounded out to 1b. Koumou singled to center field. Dorato doubled to left field; Koumou advanced to third. Rini struck out swinging. Stallone reached on an error by 3b; Dorato advanced to third; Koumou scored, unearned. Genova singled to center field, RBI; Stallone advanced to second; Dorato scored, unearned. Miracco popped up to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Georgian Court 4th - DePALMA, M. grounded out to 2b. COMISKEY, J. singled to right field. GAROFALO, S. singled to right field; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. singled to left field; GAROFALO, S. advanced to second; COMISKEY, J. advanced to third. HULL, B. flied out to lf, SF, RBI; COMISKEY, J. scored. RUCH, R. stole second; GAROFALO, S. stole third. RUCH, R. advanced to third, scored on an error by c, unearned; GAROFALO, S. scored on a wild pitch. CUTLER, K. flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Queens College 5th - CarboneC singled to center field. Pennolino singled to right field; CarboneC advanced to second. Mancusi reached on a fielder's choice; Pennolino advanced to second; CarboneC out at third ss to 3b. Koumou doubled to left field, RBI; Mancusi advanced to third; Pennolino scored. Dorato walked. Rini reached on a fielder's choice; Dorato advanced to second; Koumou advanced to third; Mancusi out at home 3b to c. Stallone reached on an error by 1b; Rini advanced to second; Dorato advanced to third; Koumou scored, unearned. Genova walked, RBI; Stallone advanced to second; Rini advanced to third; Dorato scored, unearned. Miracco singled to shortstop, RBI; Genova advanced to second; Stallone advanced to third; Rini scored, unearned. CarboneC reached on an error by ss; Miracco advanced to second; Genova advanced to third; Stallone scored, unearned. Pennolino struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

Georgian Court 5th - TARTAGLIA, J grounded out to ss. BROSSOIE, D. hit by pitch. LONG, C. singled to left field; BROSSOIE, D. advanced to second. DePALMA, M. popped up to ss. COMISKEY, J. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Queens College 6th - Mancusi grounded out to 2b. Koumou popped up to 2b. Dorato singled to right field. Drago pinch ran for Dorato. Rini grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 6th - GAROFALO, S. flied out to rf. RUCH, R. walked. HULL, B. singled to left field; RUCH, R. advanced to second. CUTLER, K. singled to left field, RBI; HULL, B. advanced to second; RUCH, R. scored. NIRO, A. pinch ran for HULL, B.. Coan to p for CarboneJ. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second; NIRO, A. advanced to third. BROSSOIE, D. reached on a fielder's choice; TARTAGLIA, J advanced to second; CUTLER, K. advanced to third; NIRO, A. out at home cf to c. LONG, C. reached on a fielder's choice; BROSSOIE, D. advanced to second; TARTAGLIA, J out at third 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Queens College 7th - HULL, B. to p for NIRO, A.. Stallone grounded out to 3b. Genova flied out to lf. Miracco grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

609 Route 109 Suite 2D West Babylon, NY 11704 Phone: 631-372-0332