Queens College vs Georgian Court (Apr 11, 2010)

 
Box Score
 

2010 East Coast Conference Softball
Queens College at Georgian Court
Apr 11, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Queens College 8 (10-19)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Stallone cf 
Genova 2b 
Miracco rf 
CarboneC c 
Pennolino lf 
Mancusi 1b 
Koumou 3b 
Dorato dh 
  Drago pr 
Rini ss 
Sanders p 
  CarboneJ p 
  Coan p 
Totals  37  12  18  10 
  

Georgian Court 11 (24-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COMISKEY, J. cf 
GAROFALO, S. 2b 
RUCH, R. 1b 
HULL, B. dh 
  NIRO, A. pr 
CUTLER, K. 3b 
TARTAGLIA, J ss 
BROSSOIE, D. c 
LONG, C. lf 
DePALMA, M. rf 
SANSEVERA, D p 
Totals  27  11  13  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Queens College...... 001 250 0 -  8 12  1
Georgian Court...... 052 301 X - 11 13  4
-----------------------------------------
E - CarboneC; GAROFALO, S.; RUCH, R.; CUTLER, K.; TARTAGLIA, J. LOB - QUEENS 10; GCU 6. 2B - Koumou; Dorato 2; COMISKEY, J.; HULL, B.; BROSSOIE, D.; LONG, C.. HBP - BROSSOIE, D.. SF - HULL, B.; LONG, C.. SB - GAROFALO, S.; RUCH, R. 2.

Queens College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sanders L  2.0  11  14 
CarboneJ   3.1  14  18 
Coan   0.2 
  
Georgian Court   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANSEVERA, D   2.0 
HULL, B. W,6-2  5.0  10  28  30  10 

Win - HULL, B. (6-2). Loss - Sanders (). Save - None. WP - CarboneJ. HBP - by CarboneJ (BROSSOIE, D.).

Umpires -
Start: 1:34 PM Time: 2:07 Attendance: 87
Weather: 73 degrees, sunny

 
Play-by-Play
 

2010 East Coast Conference Softball
Queens College at Georgian Court
Apr 11, 2010 at LAKEWOOD, NJ

Queens College starters: 1/cf Stallone; 2/2b Genova; 11/rf Miracco; 3/c CarboneC; 0/lf Pennolino; 4/1b Mancusi; 17/3b Koumou; 25/dh Dorato; 14/ss Rini; 10/p Sanders;

Georgian Court starters: 8/cf COMISKEY, J.; 13/2b GAROFALO, S.; 2/1b RUCH, R.; 23/dh HULL, B.; 17/3b CUTLER, K.; 14/ss TARTAGLIA, J; 16/c BROSSOIE, D.; 24/lf LONG, C.; 6/rf DePALMA, M.; 77/p SANSEVERA, D;

Queens College 1st - Stallone struck out swinging. Genova singled to right field. Miracco grounded out to 3b; Genova advanced to second. CarboneC popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 1st - COMISKEY, J. struck out looking. GAROFALO, S. flied out to cf. RUCH, R. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens College 2nd - Pennolino struck out swinging. Mancusi reached on an error by 2b. Koumou popped up to 2b. Dorato doubled to right center; Mancusi advanced to third. Rini grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Georgian Court 2nd - HULL, B. walked. CUTLER, K. struck out swinging. TARTAGLIA, J walked; HULL, B. advanced to second. BROSSOIE, D. doubled to left center, advanced to third, 2 RBI; TARTAGLIA, J scored; HULL, B. scored. LONG, C. doubled to right center, RBI; BROSSOIE, D. scored. DePALMA, M. flied out to cf; LONG, C. advanced to third. COMISKEY, J. doubled to left center, RBI; LONG, C. scored. GAROFALO, S. singled to left field, out at second lf to 3b to 1b to 2b, RBI; COMISKEY, J. scored. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Queens College 3rd - HULL, B. to p. / for SANSEVERA, D. Stallone singled to third base. Genova singled to left field; Stallone advanced to second. Miracco reached on a fielder's choice; Genova out at second 2b to ss; Stallone advanced to third. CarboneC reached on a fielder's choice, RBI; Miracco out at second 2b to ss; Stallone scored. Pennolino grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 3rd - RUCH, R. walked. RUCH, R. stole second. HULL, B. doubled to left center, RBI; RUCH, R. scored. CUTLER, K. singled to shortstop. CarboneJ to p for Sanders. TARTAGLIA, J struck out swinging. BROSSOIE, D. singled to left field; CUTLER, K. advanced to second; HULL, B. advanced to third. LONG, C. flied out to lf, SF, RBI; BROSSOIE, D. advanced to second; CUTLER, K. out at second lf to 3b to ss; HULL, B. scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Queens College 4th - Mancusi grounded out to 1b. Koumou singled to center field. Dorato doubled to left field; Koumou advanced to third. Rini struck out swinging. Stallone reached on an error by 3b; Dorato advanced to third; Koumou scored, unearned. Genova singled to center field, RBI; Stallone advanced to second; Dorato scored, unearned. Miracco popped up to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Georgian Court 4th - DePALMA, M. grounded out to 2b. COMISKEY, J. singled to right field. GAROFALO, S. singled to right field; COMISKEY, J. advanced to second. RUCH, R. singled to left field; GAROFALO, S. advanced to second; COMISKEY, J. advanced to third. HULL, B. flied out to lf, SF, RBI; COMISKEY, J. scored. RUCH, R. stole second; GAROFALO, S. stole third. RUCH, R. advanced to third, scored on an error by c, unearned; GAROFALO, S. scored on a wild pitch. CUTLER, K. flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Queens College 5th - CarboneC singled to center field. Pennolino singled to right field; CarboneC advanced to second. Mancusi reached on a fielder's choice; Pennolino advanced to second; CarboneC out at third ss to 3b. Koumou doubled to left field, RBI; Mancusi advanced to third; Pennolino scored. Dorato walked. Rini reached on a fielder's choice; Dorato advanced to second; Koumou advanced to third; Mancusi out at home 3b to c. Stallone reached on an error by 1b; Rini advanced to second; Dorato advanced to third; Koumou scored, unearned. Genova walked, RBI; Stallone advanced to second; Rini advanced to third; Dorato scored, unearned. Miracco singled to shortstop, RBI; Genova advanced to second; Stallone advanced to third; Rini scored, unearned. CarboneC reached on an error by ss; Miracco advanced to second; Genova advanced to third; Stallone scored, unearned. Pennolino struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

Georgian Court 5th - TARTAGLIA, J grounded out to ss. BROSSOIE, D. hit by pitch. LONG, C. singled to left field; BROSSOIE, D. advanced to second. DePALMA, M. popped up to ss. COMISKEY, J. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Queens College 6th - Mancusi grounded out to 2b. Koumou popped up to 2b. Dorato singled to right field. Drago pinch ran for Dorato. Rini grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Georgian Court 6th - GAROFALO, S. flied out to rf. RUCH, R. walked. HULL, B. singled to left field; RUCH, R. advanced to second. CUTLER, K. singled to left field, RBI; HULL, B. advanced to second; RUCH, R. scored. NIRO, A. pinch ran for HULL, B.. Coan to p for CarboneJ. TARTAGLIA, J walked; CUTLER, K. advanced to second; NIRO, A. advanced to third. BROSSOIE, D. reached on a fielder's choice; TARTAGLIA, J advanced to second; CUTLER, K. advanced to third; NIRO, A. out at home cf to c. LONG, C. reached on a fielder's choice; BROSSOIE, D. advanced to second; TARTAGLIA, J out at third 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Queens College 7th - HULL, B. to p for NIRO, A.. Stallone grounded out to 3b. Genova flied out to lf. Miracco grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.